HUREC Kht. Magyarországi Hulladék Gumiabroncs Újrahasznosítását Koordináló Szervezet

A 2006. évtől szerződött partnereként, évente több ezer tonna elhasznált gumiabroncsot gyűjtöttünk be és szállítottunk megrendelőnk megbízásából hasznosító üzemekbe.

 

VEGYÉPSZER ZRT

A VEGYÉPSZER ZRT megbízásából a Zalabéri hulladéklerakó kivitelezéséhez közel 25.000 ezer darab személygépkocsi méretű abroncsot kezeltünk, szállítottunk és helyeztünk el mechanika védelem céljából. A 2008. évben 3 másik hulladéklerakó kivitelezési munkálatainak részletes kidolgozása folyik.

  

M-V Zala Konzorcium

A 2008., 2009. évben 17 Zala megyei település hulladéklerakóinak felszámolását. Az ISPA támogatásból létrejövő programról részletesen www.zalaszelekt.hu internetcímen olvashat, illetve tájékoztatónkat ITT tölthetik le.

 

Flexo-Matic Kft.

Cégünk által előállított horzsalék alapanyagból gyárt esésvédelmi termékeket. Gumiburkolatok kereskedelmében, kivitelezésében és termékfejlesztésben is együttműködő partnerünk.

 

Holcim ZRT

A tömör gumiabroncsok feldolgozásából származó másodlagos hulladékot, energetikai célra hasznosítja a cement gyártás során. Az eljárás nem a föld energia készletét, hanem a föld szemétkészletét csökkenti. A közhiedelemmel ellentétben, semmivel sem szennyezi jobban a levegőt, mint bármely más hagyományos energiahordozó.

 

Granuflex Kft.

Legnagyobb horzsalék alapanyag felvásárlónk, az ebből gyártott esésvédelmi burkolatai Európa szerte elismertek.