A Recycling T & H Kft  vállalkozási formáját a 2007. évben nyerte el többszöri átalakulást követően.

Az 1999. évtől, Tóth Mónika egyéni vállalkozó rakta le a mostani cég alapjait, akkor még mint üzletkötő. Az évek során megszerzett tapasztalat, gyakorlat adott 2003. őszére indítatást arra, hogy a család tagjainak összefogásával gyakorlatiasabb munkát végezzünk a piacon.

Zalaegerszegi telephely létesítést követően elkezdtük a hulladék gumiabroncsok feldolgozását a tulajdonos társak szakmai tudásának felhasználásával kifejlesztett és megépített gépekkel. A piac és a vállalkozás igényeinek figyelembe vételével fejlődő vállalkozás 2005. évben a feldolgozási tevékenység mellet a gumiabroncs begyűjtésben is részt  kívánt venni. Mára érvényesíteni tudjuk vállalkozásunk meg győződését, miszerint a hulladékból igen is tisztességesen meg lehet élni hosszú távon jól átgondolt üzleti stratégiával.

Vállalkozásunk jelenleg több fél vagy késztermékkel van jelen a magyarországi elhasznált gumiabroncs hasznosítási piacon. Vevőink között szerepelnek olyan cégek, akik az általunk előállított alapanyagból állítanak elő új terméket, (alapanyagként hasznosítják az általunk készített horzsalékot, melyet a gumiabroncsok futófelületének feldolgozásából állítunk elő) illetve olyanok is kik már az általunk készített készterméket építik be.

Szolgáltatási körünk mely a gumi hulladékok termelőihez köti cégünket egyre szélesebb földrajzi határok között mozog, megtartva a szolgáltatás minőségének színvonalát.

Ön a(z) 178629. látogató